1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581267 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2034272

Sv: Modo Hockey - Timrå IK 2020-02-12
Jag måste ändå säga att jag börjar få feeling. Jag har iofs länge tyckt att vi har något på gång. Vi började säsongen som förväntat, många poäng men svajigt spel minst sagt, vi har successivt blivit stabilare under säsongens gång och har nu vittring på finalplats som jag faktiskt tror vi tar.

Jag har länge tyckt att vi bygger laget helt rätt med tanke på vilken nivå vi spelar. Unga, hungriga, utvecklingsbara talanger som har allt att vinna och hela karriären framför sig. Det är så man får spelare som är åt helvete för bra för allsvenskan. Dessutom satsar vi på några frågetecken som oftast inte fått chansen någon annanstans. Dessa spelare brukar vara hungrigare än dom flesta och tar dessutom den roll dom får med glädje.

Då man bara värvar topp-spelare från HA får man precis det man betalar för, ett topplag i HA. Men för att gå upp (iaf enligt min filosofi) behöver man spelare som utvecklas som fan under säsongen tillsammans med några spetspelare och en stabil målvakt. Vi har alla ingredienser, det kan bli en trevlig höst!
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Modo Hockey - Timrå IK 2020-02-12
Sture fick 30 minuter ”matchtid” av ligan till sin hyllning. Det snackas redan om att bröderna Sedin ska få upp åt 4 timmar när det ska hyllas för deras karriärer.

Och eventuella buande eller störande motståndarfans ska efter olika förslag bland annat kunna bemötas med svärmar av drönare och andra tuffa åtgärder.

Eventuellt inför ligan alternativa arrangemang på parkeringen utanför i väntan på att hyllningsarrangemangen ska ta slut. Där kör man förslagsvis någon forma av ”burfajting mellan olika säsongsvilande fotbollshuliganer.

Då kan alla ” stäng av dom på livstid”-supportrar få lugn och ro medans ”dödsbengaltrummhånarflaggmördarviftarklackarna” får utlopp för sina mer fanatiska supporterböjelser på uppbyggda läktare.

Alla glada?

Lex Sture. Hockey blir en hyllningssport!

Modo tar SM-guld och Timrå blir gossen ruda.
Låst ämne