1150x200-e2WhHkUw.jpg

Timrå IK

523935 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2034961

Sv: Apropå nånting...
Gert_Jonnys: Vad hände med Lindberg egentligen? Det syns inte direkt att han gjort 4 AHL säsonger och 6 NHL matcher.
+4
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
bar mofftak: kommer inte ihåg om det var mot Karlskoga eller Modo, men tror det var Karlskoga, så tyckte jag han hade riktigt fin kemi med Boyce och Berglund. Verkar vara lite från match till match.

Han är ändå om man frågar mig en spelare jag gärna ser i truppen nästa säsong om vi är kvar i hockeyallsvenskan. Tror det finns mer att hämta där.
+1
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
bar mofftak: Jag tycker att han definitivt har sina sidor och är ett relativt stort hot i offensiv zon, men att han kanske är lite för bekväm. Det borde gå att få ut mer av den där kroppshyddan bara han levlar upp sin skridskoåkning, nu hamnar han mest på utsidan och hamnar i stort sett aldrig i starka skottlägen. Går vi inte upp så skulle jag behålla honom så att han får en ordentlig sommarträning och en sammanhängande säsong, då skulle det kunna hända grejer. De mål han gjort i år har väl nästan uteslutande varit returer precis framför kassen och det är väl just precis där han får användning av sin storlek. Verkar vara svårt att hitta en optimal miljö för honom, det enda som fungerat har att spela honom med Nässén men den duon tappade i styrka mot slutet innan Nässén blev skadad också.

Han har inte tagit sig närmare SHL i alla fall, men kan han bara underkasta sig det som lär krävas för att ta de kliven så bör det bli lättare att förstå sig på varför han draftats i fjärderundan en gång i tiden.
+3
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
bar mofftak: ställer samma fråga.
därav att jag placerar han utanför truppen. Svårt att säga vilken spelartyp han är eller vill vara, eller vad han tillför i dagsläget. Walterholm däremot vill jag gärna som sagt lyfta upp lite i hiarkin.
+2
Kommentera