1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580615 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2041774

Sv: Apropå nånting...
Kerstin_k: Jag tycker det blir svårare att ta när han uttalar sig som han gjorde att Timrå är enda valet i Elitserien och förklarade sin kärlek. Bättre hålla tyst i så fall. Utmaningen var väl heller inte större i Färjestad att gå för guld än i Timrå.
Nu är vi ju så vana med att spelare spelar för sig själva och saknar klubbhjärta för det mesta så man köper att spelare går klubbar mellan hur som haver.

Minns dock tongångarna och besvikelsen här inne när det var aktuellt. Minns även Färjestadsvänner som tyckte det va lite svinigt gjort(jag är inte beredd att gå så långt) att Sanny valde Färjestad över Timrå. Dock så kommer jag inte ifrån att det sved enormt i mitt Timråhjärta och det förändrade min bild av han. Det gjorde ärligt talat ont i en att se han i Färjestadsdressen.

Dahlén är en utdöende sort och kommer föralltid vara älskad av oss Timråfans, Sanny hade kunnat tillhöra den skaran för mig i allafall. Jag kan inte frångå att det sved oerhört i mig att Sanny valde Färjestad. Många spelare har kommit och gått genom åren men Sanny gjorde avtryck hos mig under tiden han var i föreningen och hade kunnat varit en riktig legend i Timrås historia.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Gert_Jonnys: Sanny hade ett av de tydligaste Timråhjärtan på 2000 talet. Tycker inte det är något konstigt med det. Det finns ju ett privatliv som betyder oftast lite mer när man blir äldre. Fru från Oslo med barn och svärföräldrarna, Goda chanser just då på sm-guld och bra lön. Tror få hade valt annorlunda. Enligt mig bara vara glad för att han hade 6 grymma år hos oss och hedra honon
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Gert_Jonnys: Finheten ligger mest i hans beskrivning av den så kallade ”timrå-andan”. Dumt med dessa låsta artiklar. Lite dumt att dela dessa. Sorry.
Men jag tror att han beskriver hur ett LAG eller en vinnande stark grupp skapas!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
{Gert_Jonnys artikeln är baserad på Hockeypuls podcast när han talar om ”Timråhjärtat” samt valet om att gå över till Färjestad. Podcasten ligger ute på Spotify för de som vill lyssna
Kommentera