1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580501 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2044393

Sv: Apropå nånting...
Knylan: Fast å andra ger t.ex. inte 2000 pers något rejält tryck även om det är inbitna påhejare. Till viss del behövs 'annat folk', men de riktiga supporterna behöver vara många i jämförelse. På så sätt dras de flesta andra med i påhejandet, förutsatt att matchen gäller något (annars är det nog svårt). Match 6 mot KHK är ett tydligt exempel.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Perreman: Haha, ja det ska väl erkännas att jag inte direkt kommer dragandes med en helt vattentät tes här heller. Fulla läktare är aldrig negativt, däremot behöver man nog inte dra alldeles för stora växlar av den lite skrala biljettförsäljningen i det här läget av kvalspelet. Stämningen kommer av sig själv när matcherna gäller som mest, och matcherna i Meca har tyvärr inte riktigt den prägeln. Visst, Kvalserien var sällan en publiksuccé under de första omgångarna heller men bara att förklara hur den här slutspelsserien fungerar för någon halvintresserad tar sin lilla tid. För Svensson så framstår nog detta mest som något av en fortsättning av grundserien (with a twist), vilket det väl dessutom är i någon form. Väldigt bra att den försvinner, framförallt då den så ofta innebär att flera av de inblandade lagen inte har ett jota att spela för under de sista omgångarna. Säsongen 16/17 var ju vi i stort sett helt rökta efter en omgång, t.ex.

Nu har jag inte greppat om upplägget inför nästa säsong är helt spikat ännu, men så som skissen presenterats tidigare så kan jag omöjligen se att det kommer få publiksiffrorna att peka i nedåtgående riktning jämfört med nuläget. Då skulle vi stå inför en bäst av sju-serie mot Hästen just nu och även om Hästen som motståndare inte säljer några extrabiljetter så gör ju den tydliga rubriken SLUTSPEL det.
Kommentera