1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581722 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2046792

Sv: HA Slutspelsserien 2020
Dundee: Det enda som på något sätt skulle kännas lite logiskt och fair, om man snart stänger säsongen, det är att inget lag åker ur SHL samtidigt som allsvenska finalvinnaren går upp tillsammans med det lag som vinner play in.
En utökning av SHL med två lag alltså, men det kommer inte hända.
Antingen spelar vi färdigt säsongen utan publik, eller så... Nä, jag vete fan hur något ska fungera vettigt.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: HA Slutspelsserien 2020
tjobba: Jo, jag har också tänkt i de banorna:

Det vore orättvist mot Timrå ifall man släpper upp MoDo och Björklöven. Samtidigt skulle det kännas som ett väldigt udda upplägg att låta MoDo-Timrå göra upp utan publik och jag är ytterst skeptisk till om man kommer låta säsongen pågå så länge.

Så vad finns det för alternativ?

1. Låtsas som att denna säsong aldrig har hänt och spela om Allsvenskan nästa säsong. Tror inte detta är vidare smart, då det känns som att intresset för norrlandshockeyn äntligen bubblar igen. Jag menar, när MoDo värvade Bartosak, visste man att säsongen skulle fortsätta och att man skulle få in mer pengar etc. Folk skulle bli skogstokiga.

2. Flytta upp fyra lag? Tycker nästan detta vore det bästa. Testa de ökända derbygrupperna igen, minska antalet långa resor och få upp lag som drar mycket publik till högsta serien. Är övertygad om att detta skulle öka intresset för SHL, samtidigt som övriga Allsvenska lag får en bättre chans att ta sig upp nästa säsong. Men som sagt, det är väl bara önsketänkande...
Låst ämne