1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580632 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2048887

Sv: Silly Season 2020-2021
RasmusVS: Samtidigt känns det som att hockeyn i sig drar för lite folk. Helt uppenbart eftersom vi har ett snitt per match på typ 3500 åskådare?
Jag tror detta med lite nytt blod och att han kommer utanför regionen kan vara bra. Man måste jobba mer på evengemangs biten dessa dagar, man lockar inte fulla läktare just bara för hockeyn i sig, det har vi fått bevisat i flera år nu, match efter match efter match. Sen vad som krävs? Ja ja vet inte ja, man kanske ska trycka in lite idéer till föreningen med tips på vad som kan tänkas göra framöver med själva evangemanget kring matcherna.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2020-2021
TIK1928: Man lockar inte folk för att man inte marknadsför sig och hockeyn. Du kan inte på allvar mena att du tror att om man har hoppborg och kundvagnsrace på isen varje match, att det höjer publiksnittet?

Och varje gång det är en hajpad match tar det slut, kvalmatcher, derbyn och liknande.

Klubben kan inte förvänta sig att man lockar folk genom att slänga upp en bild på sociala medier. Det krävs mer marknadsföring och närvaro, mer material på hemsidan, mer hockey och intimare relation med folket man vill locka, helt enkelt. Öka engagemanget är vad man behöver göra, inte sätta upp en hoppborg.

Eller menar du att de som har högt publiksnitt har det för att de har kräftskiva och en kisscam?
Låst ämne

Sv: Silly Season 2020-2021
TIK1928: Jag skulle vilja se mer pausunderhållning. Tycker det inte händer ett skit när det är paus, jag är en sådan som vill sitta kvar på min plats till nästa period då jag inte orkar stå i massa köer till kiosker osv. Men då finns det inte ett skit att kolla på förutom ismaskinen eller något knattelag. Varför inte köra någon tävling där någon slumpmässigt vald i publiken får gå ned på isen och försöka sätta en straff på målvakten eller träffa målet över hela isen för ett pris?

Är mycket sådant inom NBA men även NHL. Inkludera publiken mer i evenemanget. Känns så jävla dött emellanåt. Behöver specifikt inte vara mina förslag men skulle vilja att de tänker mer utanför boxen, känns omodernt nu och detta gäller inte bara i Timrå utan svensk hockey överlag.
Låst ämne