1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581244 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2048953

Sv: Silly Season 2020-2021
RasmusVS: Intressant information angående publiksnittet. Tror dock fortfarande vi är mer hårt drabbade av TV-sändningarna än många andra klubbar då vår arena ligger där den gör = fler som väljer soffan. Plus att folk i regionen generellt verkar måttligt bekväma av sig.
Dock har ju Giffarna samma problem trots en arena i stan, men och andra sidan så är fotboll jävligt tråkigt.

I övrigt håller jag med om att marknadsföringen är under all kritik. Men jag ställer mig ändå till skaran att involvera publiken mer (det behöver inte innefatta en hoppborg). Jag hade uppskattat det då det som sagt inte sker ett skit i periodpausen och är less på att bara sitta och stirra på en ismaskin.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2020-2021
Heisenberg: Någon sanning ligger det säkert i det, men tror inte att det är så svart eller vitt. Kan tycka att folk får det att verka svårare än vad det är för att ursäkta sin egen frånvaro, hockeybussen är skitsmidig. Kanske något dyr, men är i ärlighetens namn inte krångligare att ta sig till arenan här än vad det är att ta sig till t ex Tele2 Arena i Stockholm, man blir till och med avsläppt 20m från arenan.

Ditt andra resonemang om folket i regionen skriver jag under på, det tycks vara jävligt svårt att sig i väg till något överhuvudtaget, märkligt fenomen.

Det kan jag köpa, men det är nog en annan diskussion än hur man får folk till arenan eftersom att jag tror att få tar sig ut för att se pausunderhållning.Personligen uppskattar jag luciatåget och knattehockeyn som körs i bland, däremot kan det vara svårt att köra så mycket på isen eftersom den behöver förberedas.

Men en så enkel sak som ett pausquiz med Timråtema på jumbotronen där man svarar med någon app med några lägre prisnivåer såsom matchbiljetter, signerade saker, fikameny osv per match och en säsongsvinnare för den som samlat mest poäng i slutet skulle nog kunna tillfredsställa många. Blir själv lite sugen när man tänker på det.
Låst ämne