1150x200-e2WhHkUw.jpg

Timrå IK

516865 inlägg · 6213 ämnen

Inlägg #2049966

Sv: Silly Season 2020-2021
Nisse på Mon or: Det osar Finland, minst sagt. Det hade varit kul om han stannade, men samtidigt fullt förståeligt om han tar chansen. Jag vill nog mena att han bör göra det också, den här säsongen blev så extraordinär att sannolikheten för ett "svårt andra-år" är överhängande om han skulle stanna. Lundin är en riktigt bra tvåvägscenter på den här nivån, men tjatet om en poängutdelning som inte lär vara i närheten av årets gör mig trött redan nu.

Jag har räknat bort Lundin helt och hållet, utan att känna mig helt modstulen bara för det. Prio som jag ser det är att vi kan ställa en forwardslina på isen i höst där kedja ett och två centras av namn som känns betydligt bättre än kombon Wahlgren och Lundin gjorde inför den här säsongen. Wahlgren var ett luftslott och Lundin en femplusvärvning, men chansningen Wahlgren gjorde att vi blev för endimensionella på forwardssidan. Detta kombinerat med Nässéns långtidsskada, ej att förglömma. Det återstår väl att se hur Frölunda tänker men OM vi skulle få behålla Nässén och sätta honom som andracenter så har vi ju "bara" platsen som förstacenter att fylla.
+3
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2020-2021
Knylan: Jag ska ärligt säga, att jag tror, att Lundin gör ett misstag om han byter till en bättre Liga. Han gjorde sin livs säsong i år och jag tror inte han kommer i närheten i en annan omgivning.
Men nu kommer han naturligtvis sticka för pengar mm.
Men jag tror han blir en flopp, dit han kommer..
+2
Kommentera