1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582413 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2051144

Sv: Silly Season 2020-2021
Dundee: för ett par veckor var ju ni modioter övertygade om att era stjärnor hade ett grymt hjärta för klubben, att inte bara pengar spelade in utan det var snack om proffsig klubb, de gillar björn, gillar staden mm. Idag har ni svängt och helt plötsligt har ingen klubbhjärta, en åsikt som får stå för er och er klubb. Det svänger fort när legosoldaterna lämnar skeppet.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2020-2021
Timrågogogo: Dra inte alla över en kant. Visa mig vart jag skrivit något om att det ska vara så? Nä läs på innan du börjar svinga och drar alla över en kant. Har aldrig påstått att våra bästa spelare ska stanna för dom har någon klubbkänsla. Självklart ska dom ta nästa steg i sina karriärer om dom känner sig redo för den utmaningen. Sedan kan man alltid hoppas på att en spelare som tex Karlqvist skulle kunna bli kvar pga han valt att stanna tidigare i hopp om att få spela upp Modo. Men är det någon jag unnar testa på en högre liga så är det han.

Klubbkänsla kan tolkas på massa olika sätt men innerst inne kommer det alltid handla om klubben man började spela för. Och kollar jag ur det perspektivet så av dom som lämnar Modo nu är det 1 spelare som är från Övik.

Sedan kan spelare absolut bygga upp en känsla för en klubb och stanna i många år men oftast när karriären är slut eller på nedåtgående vänder personen hem till orten eller staden där allt en gång i tiden började.

Men som sagt vi tolkar saker olika alla och tur är väl det annars hade jorden varit platt.
Låst ämne