1150x200-e2WhHkUw.jpg

Timrå IK

521662 inlägg · 6213 ämnen

Inlägg #2060810

Sv: Silly Season 2020-2021
Jensen_12: men Modo som hade sånt enormt tapp efter denna säsong visade att det var något fel på klubben? Enligt vissa av er.

Ditt argument går inte att applicera på våra tapp, eller?

Cyklopögon finns överallt, inte ens eran supporterskara är förskonad från det menar jag på.
+5
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2020-2021
Modoitn: Som tapp räknas ju bara spelare som spelat med klubben senaste säsongen vettu. Annars tappade vi också Anton Strålman för några år sedan när han gick från New York Rangers till Florida Panthers.... det var ett jobbigt tapp för Timrå IK. Oj vad spelare vi tappat när man räknar så. Mats Hansson till exempel gick från Borås till Danmark sen till Norge för att till sist runda av karriären i Sundsvall hockey. Verkligen tungt tapp.

Suck. Logik när logik är som bäst.
+6
Kommentera

Sv: Silly Season 2020-2021
Modoitn: Vad snackar du om? Wedin spelade inte i Timrå förgående säsong. Wedin spelade i Nordamerika. Nu vänder han hem igen. Varför skulle han välja HA då i det skede han är i karriären? 27 år, har spelat Allsvenskan större delen av sin karriär. Klart han ska köra i SHL. Inget snack.
+16
Kommentera

Sv: Silly Season 2020-2021
Modoitn: Viss skillnad på Weddas situation skulle jag nog påstå. Gått till NHL hade han gjort oavsett om vi varit i SHL eller inte. Nu vänder han hemåt därifrån, så HA är väl inte första prio precis i det läget han är i karriären

Men sen hade vi däremot stort tapp av viktiga kuggar när vi gick upp, som dessutom gick till SHL konkurrenter. Så nog är vi av samma skrot och korn i vissa avseenden.
+5
Kommentera