1150x200-e2WhHkUw.jpg

Timrå IK

523316 inlägg · 6214 ämnen

Inlägg #2062380

Sv: Silly Season 2020-2021
jå1: Med risk att sitta här med dumstrut till våren så har jag ärligt talat förtvivlat svårt att se något annat än att det blir vi eller Löven som tar hem serien. Vi får båda behålla större delen av våra trupper och vi var ligans två bästa lag under föregående säsong sett över hela säsongen, med solklar fördel Löven där givetvis.

Sedan får man ju se hur slutspelet utvecklar sig, det kan bli en HELT annan sak. Men att lag som består av till större delen nya trupper ska hinna med i det poängtempo Löven lär sätta i grundserien har jag otroligt svårt att se.
+3
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2020-2021
Knylan: Tror dock att det finns en risk att man underskattar kraften i ett slutspel. En seger är ju inte värd mer än hemmaplansfördel i ett slutspel. Är ju rätt ofta som seriesegraren inte vinner SM-guld i SHL tex.

Får man saker och ting att rulla i rätt tid. Lite som vi fick den här säsongen så blir man livsfarliga. Hade årets avbrutna säsong haft ett slutspel så tror jag vi hade varit där och nosat, sett till hur det såg ut på slutet.
+3
Kommentera

Sv: Silly Season 2020-2021
Knylan: Det är ju som sagt ett slutspel med i bilden. Där tror jag nog det finns ett par lag som kan ställa till det. Litegrann som SSK ifjol, började svagt men kom igång likt en bulldozer på slutet.
Kommentera

Sv: Silly Season 2020-2021
Knylan: Håller med, det blir ett race mellan Nubben och Kentä till hösten som det ser ut. Modo kommer vara en bubblare med AIK.
Oerhört spännande att se fram emot!
+2
Kommentera