1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580631 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2067004

Sv: Silly Season 2020-2021
Timrågogogo: vi har bra målvakter, backbesättningen bra och mer kommer där framöver. Vass forwardssida och dessutom har vi bra bredd. Ja det ser ut att kunna bli en rolig säsong detta 😀
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2020-2021
Här kommer en annan som en bajskorv i lådvinet och drar ner den rådande optimismen i boken.

Vart ska Liljewall lira om Blomqvist är klar? Kan inte se att han aspirerar initialt på någon av centerplatserna. Och ska han lira på en vinge så undrar jag lite på i vilken kedja.
Om han nu ska spela YF i 2a så kan jag personligen tycka att Ohlsson; "vi hade inte den plats i kedjehierarkin som han ville spela" är ett mycket bättre namn, men hade ändå inte varit nöjd med Sebbo i en andralina när den uttalade ambitionen är SHL, dvs än mindre Liljewall.

Kan inte riktigt se vad han tillför i en kedja med Blomqvist och Heartmang som jag förutsätter kommer stå för 40% av Timrås 2a lina 20/21. Blir som lite kaka på kaka med dessa tre herrar. Kan heller inte se att någon annan konkurrerar med Blomman och hjärtat i just kedjehierarkin förutom Hugo "McDavid" Gretzky då förstås.

Vidare kan man ju fråga sig lite om han verkligen kritat på för en plats i en tredjelina?

OM nu han verkligen inte är tilltänkt som topp 2, då är väl allt guld och gröna waldens för det skänker en fantastisk bredd på centersidan och jag blir glad.

Men det känns inte så.
Finns det verkligen flis kvar till en riktig cremé delá cremé- värvning på forwardssidan? Kan aldrig för mitt liv tänka att Lodin är den spelaren.

Min teori från början var annars att Liljevägg och Blomstrand var ett "package deal" och det hade jag kunnat leva med men utan Blomstrand samt Blomqvist med i bilden känns det lite mer tveksamt.

PS. Tvek på huruvida Ohlsson - Madsen - Hartmann är nå mycket sämre än vad
Liljewall - Blomqvist - Hartmann är överhuvudtaget.

PS 2. Sedan undrar jag vad vi ska med Per Svensson till. Kan förstå att man väljer bort exempelvis Södraberget med den ambitionen klubben har, men inte till förmån för exakt samma spelare fast med längre skägg.

Ska bli jäkligt intressant att se vilka de två sista pjäserna på backsidan blir. Än så länge är det ju ingen skillnad från föregående säsong.
Filluren + typ Deilert annars startas motorsågen igen

Länge leve pessimismen
Låst ämne

Sv: Silly Season 2020-2021
Hört i Domustrappa!!!!

Per Ledin ä klar 2+1 år....

Ska bar stå fram vi kassen å bök 😂😂😂

Välkommen 😁
Uppladdat:

450x300-perledin.jpgperledin.jpg

Låst ämne