1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581777 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2075358

Sv: Apropå nånting...
Jensen_12:

Gnällde du när Dahlén tog Kajsers plats? Han hade ju kunnat lämna under säsong också.

Klart det är en speciell säsong. Men man bör låta klubbarna själva avgöra hur man vill göra. Sedan håller inte resonemanget att man hade kunna låna in ett helt lag. Ingen klubb i HA har ekonomin att täcka lön + försäkringar mm, vi pratar om typ 1-2 per klubb som man kan finansiera och det bör man låta klubbarna avgöra om man vill utnyttja eller ej.

Sedan är det inte alls säkert att de som lånats in fram till dagens datum ens kommer spela ahl/nhl, dom åker över på camp men ingen är nära att ta en plats i nhl idag, så de kan mycket väl återvända och spela klart säsongen i Sverige.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Rytter:
Word. Jag är inte heller imponerad över Modos lån. De blir säkert kvar, bättre är de inte
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Rytter: jag tycker att klubbar kan låna in spelare, det är inte så jag menar. För att täcka upp för skador är lån en bra sak, eller låna för att någon från SHL tex inte får speltid där utan kan utvecklas i allsvenskan en säsong.

Och gällande just Dahlén så var ju anledningen till utlåning en tanke från san José, att han skulle få komma tillbaka mentalt och komma i form en säsong, att få tillbaka självförtroende. Jag är bergsäker på att nubben räknade med honom hela säsongen.

Undrar om Glader räknar med Lindgren och finnen hela säsongen? Mer tveksamt där skulle jag tro. Jag tror även att spelarna har som målsättning att spela i AHL framför hockeyallsvenskan.

Personligen tycker jag att det är att skjuta sig själv i foten med dessa korttidskontrakt, men för all del, kör på ni.
Kommentera