1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580091 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2077875

Sv: Apropå nånting...
Rytter:
Hur mycket jag än gillar Kulltorps resonemang måste jag nog ändå hålla med dig här. Givetvis värvas ingen spelare som är i ett pågående missbruk om man är medveten om det. Inte heller en spelare med rykte om sig att vara "problembarn"
Nä det här var nog inget klubben förväntade sig. Däremot tror jag som andra här; det handlar antagligen om ett ringa brott, eget festbruk. Dumt och en varningssignal men med rätt stöd goda prognoser
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
mikenomad:

Absolut, det är ett snedsteg. Det är inte första spelaren eller sista spelaren som kommer klanta till det. Jag tror också att detta är första snedsteg, det kan vara första gången/gångerna han provat.

Jag är helt inne på att dessa ska få stöd och hjälp istället för att vända dem ryggen och kasta ut dem, tycker det är straff nog att få löpa gatlopp publikt, samt den utredning som polisen gör. Straffet bör inte vara sparken från klubben eller liknande.

Vi hade ju ett exempel med Bartosak förra året som hade en jobbig bakgrund, men jag tycker det ändå är rätt att försöka hjälpa personen på fötter igen, och vi fick en målvakt som verkligen uppskattade det klubben och staden gjorde för honom i detta läge, dock så hade han ju inte en pågående problematik utan hade genomgått behandling.

Men att tro att man medvetet värvar en spelare med pågående drogproblematik eller alkoholproblem tycker jag är naivt. Troligen vill man se att personen har gjort vissa saker för att ta sig ur detta innan man chansar och detta är känt, annars är det som att ha en tickande bomb i truppen.
Kommentera