1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581137 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2077865

Sv: Apropå nånting...
kulltorp:

Och ni kallar oss modoiter enögda?

"Jag tror Nubben är fullt medveten om att spelaren har/har haft problem med detta, men man har "råd" att ta hand om en "problemspelare" i ett lag."

"Det kanske tom är så att Nubben kalkylerat med att detta skulle kunna hända, och att det är bra både för spelaren och föreningen i slutändan, om det går som man tror..."

Tror du på detta själv? Självklart hade man inte värvat en spelare med en känd drogproblematik just pga vad detta kan betyda för gruppen, risken att spelaren får med sig fler runt honom, påverkan på juniorer, inte funkar i gruppen osv. Tror du sponsorerna är lika nöjda med Nubbens kalkylerande att detta skulle kunna hända och komma ut publikt?

Jag misstänker att denna spelare lyckats dölja det bra och att det var okänt, kan dessutom vara något han nyligen halkat dit på och detta är första gången/gångerna han testar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Rytter:
Hur mycket jag än gillar Kulltorps resonemang måste jag nog ändå hålla med dig här. Givetvis värvas ingen spelare som är i ett pågående missbruk om man är medveten om det. Inte heller en spelare med rykte om sig att vara "problembarn"
Nä det här var nog inget klubben förväntade sig. Däremot tror jag som andra här; det handlar antagligen om ett ringa brott, eget festbruk. Dumt och en varningssignal men med rätt stöd goda prognoser
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Rytter: Det finns väl f.ö. ingen normal person idag som inte förstår att det finns problem i samhället. Psykisk ohälsa, alkohol, drogen mm mm.

I min värld behövs det fler som hjälper de som mår dåligt i samhället, inte fler som fördömer och hatar. Det är sånt tänk som skapar mörkare samhällen, våld och utanförskap.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Rytter: Det är väl fritt att spekulera kan jag tycka. Dina synpunkter på detta är ju smidda ur/från en negativ synvinkel. Så därför ser jag inte varför ditt resonemang är mer relevant än mitt.

För det första så är det inget negativt att visa att man kan ta sig ur drogmissbruk. Drogmissbruk bland yngre har ökat rejält de senaste åren. Synen på droger har liberaliserats.
Samma vad gäller sponsorer, varför skulle inte detta kunna ge otroligt positiva effekter att man som förening hjälper en människa tillbaka från ett beroende.

Man väljer att se glaset halvtomt, eller halvfullt.....
Kommentera