1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581119 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2112642

Sv: Apropå nånting...
Kerstin_k: Fast nu tror jag inte det är så det fungerar med matchfixning generellt att spelare går ihop och gör det tillsammans. Det är snarare kriminella ligor som tar kontakt med spelare som dom tror att dom kan övertala. Antingen bra research, hållhake om otrohet, spelmissbruk osv. Eller rent utsagt hot mot sig själv eller sin familj.

Jag spekulerar bara men det är inte säkert att spelare som ”lagt sig” den här matchen kände att dom hade något val pga diverse saker.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
nectis: du har sett för mycket Hollywood filmer, jag tror att det här är så enkelt som att ett par 3 spelare är inblandade. Målvakten och några fler. Lägger mina kronor på transatlanterna som drar.! Money talks.! Tyvärr är det så jäv#la mycket pengar i idrotten nu för tiden. Betting och gambling på det. Som gjort för att det ska fuskas. Tacka vet jag på den gamla goda tiden då spelarna var rörpulare eller nåt annat och fick en liten bonus av klubben för att få spela. Då var det glädje och stolthet. Man spelade för klubbmärket! Äran! Nää, det har dragit iväg nåt kopiöst på lönerna hos olika idrotter. Syvende och sist så är det vi supportrar som sponsrar en del av lönerna.
Kommentera