1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580593 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2133097

Sv: Tingsryds AIF - Timrå IK 2021-01-22
Sputnik: Jag har anmält domare Hampus Springare till ett coachmöte på arbetsförmedlingen samt ett möte med synoptik. Hur FAN kan han stå och säga att han anmäler det där för bentackling när det inte är någon kontakt med knä/ben överhuvudtaget? Han måste ju ha sett repriser i efterhand? Det har fan gått långt när man är mer irriterad på domarna än på motståndarna under en hockeymatch. Amatörer.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Tingsryds AIF - Timrå IK 2021-01-22
Olle: Märkligt agerande.

Jag var lite tveksam till matchstraffet till att börja med. Än mer eventuell avstängning. Men det blir det ju definitivt. Har nån spelare någonsin blivit frikänd när dom väl hamnat i DN?

Tänker att motståndaren också har ett ansvar, som så ofta. Om Svensson initierar en tackling och motståndaren väljer att väja och blir träffad olyckligt - borde inte det vara förmildrande omständigheter då? Typ utvisning, men inget mer. Men det kanske är matchstraff per automatik om en tackling träffar knäet? Eller ja... Om domaren tycker att den träffar knäet vill säga.

Ja ja, det är vad det är. Bra match och jävligt skön seger. Ett par superfina strutar fick vi också se. Hamnar inte Hartmanns mål i "Veckans mål"... Ja, då finns det ju nån sorts konspiration mot Timrå. Westerlunds rackabajsera var ju också grann för ögat att beskåda.

Och Dahlén upp på 50 poäng, eller hur?
Låst ämne

Sv: Tingsryds AIF - Timrå IK 2021-01-22
Olle: Klockren höfttackling. Blir förbannad. Var är farten eller nåt från Kapten Svartskägg? Härlig bredsida där dvärgen trampar som en dåre... där är farten. Tvärstopp. Sen blir det wining.
Domarna borde bli anmälda. Ska börja som en grej att alla domarna wfte varje fel beslut.
Jädrar i min låda....
Låst ämne

Sv: Tingsryds AIF - Timrå IK 2021-01-22
Jag ser att många gläds över M0d0's seger över Björklöven, det kommer jag förmodligen aldrig att göra. Jag vet inte varför, är Löven ett hot i dagsläget? Ett lag på dekis möter ett bottenlag. Nä, jag unnar banjoklinkarna från norra Sixfinger county inte ett skit. Det här är en toppensäsong.
Låst ämne