1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582404 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2139929

Sv: Apropå nånting...
kulltorp: Freddan är en svår fråga. Jag gillar honom. Vettig och trevlig i intervjuer och har minst sagt gjort ett lysande jobb i Timrå. Men det är fjärde året. Han har gått upp och åkt ur med oss. Till slut kommer man väl ändå till ett läge där det är svårt att få ut så mycket mer? Men, går vi upp... vi kommer ha ett bättre lag än senast och nog när lär det locka att vara SHL-tränare igen om Nubben börjar hinta om vilka spelare vi kan ha nästa säsong. Jag både vill ha kvar honom och vill låta honom gå. Jag vet fan inte vad jag tycker.
Jag gillar kontinuitet!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
tjobba: frågan är hur mycket mer vi behöver få ut av Freddan? Jag har varit kritisk genom åren men det går inte att blunda för att han får ihop gruppen på ett väldigt bra sätt. Han får ofta kritik för att han inte är någon matchcoach men ärligt talat, dom flesta lagen har väl 3-4 tränare numera? Vad säger att Freddan måste vara ”allt-i-allo där?”

Sen om man ska se det hela ur freddans perspektiv, varför skulle han gå till Modo om han har chans att vara kvar hos oss? Inget ont om Modo men med oss, om vi går upp, har han ju möjlighet att språngbräda sig till mer kvalificerade jobb också. Går han till Modo tar han onekligen en karriärsmässig risk i och med att dom i nuläget befinner sig i en annan sportslig sits än vad vi gör. Sen kan det ju finnas helt andra skäl till beslut som inte har att göra med karriär eller pengar också, det får man ju ha respekt för.
Kommentera