1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581647 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2146780

Sv: Apropå nånting...
bar mofftak: Bra grävt! Underbetyg till ST att inte jobba på samma sätt, istället skriver de ingenting mer än att bara konstatera att Wiercioch värvats. Och då är det det där fullständigt oombett av VIK-bloggen dessutom, den bloggen behöver ju inte höra av sig till en NHL-scout för ett omdöme om en spelare vi värvat. Nä, det är lite slappt av ST tycker jag.

Med tanke på det som sägs av scouten så förstår man att det varit lite av ett mankemang för Nubben detta, förståeligt att det tagit tid. Hade det bara handlat om lön så hade Wirchen säkerligen kunnat haffa jobb högre upp bland ligorna, men när det samtidigt är mycket att lösa runtikring, PLUS lön och att han inte lirat en sekund på hela säsongen... Hade vi inte aktivt sökt den där backtypen ända sen i somras och vikt stålar för det så hade nog Nubben scrollat vidare bland mindre meriterade namn.

Det ska bli väldigt spännande detta, och till STs försvar så såg jag i deras live att de ska snacka med Wiercioch redan när han anländer idag. Min kritik är mer riktad mot att de kunnat fylla den här veckan som gått sedan pressmeddelandet med betydligt mer än bara tystnad.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Knylan: Hoppas Timrå Play är med och möter upp honom på flygplatsen och gör ett litet reportage. Som det är just funderar jag faktiskt på att säga upp mitt abonnemang, visst det är en bra peng för Timrå att få in varje månad, men samtidigt har man inte fått det dom lovat. Är väl bara rundturen i omklädningsrummet med Huss och John som de släppt där, annars är det bara det vanliga inför-match intervjuerna med Kjell-Åke. Förstår att det kanske tar lite tid att komma igång med det hela, men börjar bli dags att leverera lite nu..
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Knylan: Känns mkt bra att han kommer med familj och allt. Sånt brukar borga för ett bra och snabbt acklimatiserande, när det sociala privatlivet som familj och så finns på plats direkt
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Åh vad kul! Martin Ponsiluoma knep guldet i skidskyttet :-)
Kommentera