1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580590 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2146851

Sv: Apropå nånting...
Knylan: Hoppas Timrå Play är med och möter upp honom på flygplatsen och gör ett litet reportage. Som det är just funderar jag faktiskt på att säga upp mitt abonnemang, visst det är en bra peng för Timrå att få in varje månad, men samtidigt har man inte fått det dom lovat. Är väl bara rundturen i omklädningsrummet med Huss och John som de släppt där, annars är det bara det vanliga inför-match intervjuerna med Kjell-Åke. Förstår att det kanske tar lite tid att komma igång med det hela, men börjar bli dags att leverera lite nu..
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Puckat: Har funderat på exakt samma sak. Spelarintervjuer betalar man alltså 99kr för i månaden. Medans i andra föreningar lägger som ut det gratis på deras kanaler. Sedan med annat material har det varit rätt tunt på. Spelarna tycker att media (alltså föreningen) ber dem göra mycket, men det syns verkligen inte.

Samma sak med dessa livestreams som de lovade att det skulle komma fler av men nu har det inte varit några på ett tag. Hade kanske varit kul med ett klipp ifrån P.W där han hälsar.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Puckat: Behöver ju inte vara mastodontklipp heller. Kan ju inkludera spelarna lite mer. Sen skall vi också ha i åtanke att Coronan ställer till det en del. När detta virus förhoppningsvis är i schack så kan man komma på lite småtävlingar som inkluderar både fans och spelare tex.
Kommentera