1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580645 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2153797

Sv: Timrå IK - Västerviks IK 2021-02-21
Sputnik: med tanke på att Blomqvist spelar med en full seniorlön och Olofsson förmodligen spelar nästan gratis så har du en poäng.

Däremot är jag tveksam till att vissa spelare helt plötsligt skulle blomma ut bara för att det blir slutspel, som vissa här är inne på. Backsidan vi pratat så mycket om hela säsongen känns inte längre som ett problem. Inte när Hardegård är tillbaks iallafall. I ett slutspel så måste fler steppa upp när det kommer matchas stenhårt mot vår förstalina.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Västerviks IK 2021-02-21
Olle: Vi har en nedåtgående trend och Freddan är besviken på hur laget uppträder. Gott så, att inse det och ta det på allvar. Tycker samtidigt att det känns som att han har bra perspektiv, laget har inte tävlat på nån månad utan det har närmast handlat om träningsmatchande. Det m å s t e ligga där i bakhuvudet oavsett vad killarna säger, att motivationen blir lidande när man i praktiken avgjort serien i slutet av december.

I år har vi dessutom mött de som kommer stå mellan oss och SHL ett flertal ggr redan och i ärlighetens namn, om man tycker vi sett loja och avslagna ut så inte har de direkt över tid överglänst oss. Inte något annat lag, trots att de haft betydligt mer att spela för. Det finns inget stort, elakt SHL-lag som väntar, man behöver inte tänka "Herregud, hur ska det här se ut mot Malmö, LHC, Brynäs el vilka det blir??"

Vi ä r det bästa laget, utmaningen blir "bara" att inse det och plocka fram det när det behövs. Det är vad Freddan o co måste fokusera på återstående 9 matcher.
Låst ämne