1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

577863 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2161924

Sv: Västerås IK - Timrå IK 2021-03-07
Det är bara att inse!

Ohre är kungen i truppen!

Utan Ohre och Huss tvivlar jag på att detta skulle gå vägen idag!

Hatten av!

Man vann och det känns bra!

Mer hjärta än vad jag sett matcherna innan men passningsspelet sitter typ som i juli!

På onsdag sitter passningarna igen!

Och Västervik borta röstar jag för att vi mönstrar rent j20 lag för dom är så jävla tråkiga att se på!

Sjukt sunkigt av Freddan att inte bjuda på en intervju efter segern!
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Västerås IK - Timrå IK 2021-03-07
söder över: Ohre ska man alltid slå ett slag för, men det här får väl ändå anses vara en av hans mest trivsamma resor? VIK är ohyggligt ospetsiga, i övrigt är de inte alls så dumma. Men något storspel behövde Orren definitivt inte plocka fram. Solid defensiv insats överlag. Vi gjorde precis vad som krävdes i den här matchen, även om vi borde ha dödat den tidigare.

Surt för VIK-arna att inte få med sig någon pinne, de slet som djur framför egen kasse. Kanonmatch av Myrenberg också, men det räcker inte när man bara skapar ett fåtal ströchanser och ett mål på hemmaplan. Vi är ruggigt svåra att forcera när vi spelar i ledning, trots att vi inte har ett jävla piss att spela för.

Eloge till er som fortfarande orkar dra växlar av matcherna i det här läget när farthållaren så uppenbart är inställd på att bara hålla oss ifrån skador och att inte tumma på grunderna. Spelarna måste tro att vi är helt sinnessjuka som sitter här och nagelfar insats efter insats i det här läget, när vi lett serien med minst 10 poäng sedan mitten av januari (omgång 31). Jag tror att vi måste ha lite stimulans nu, och det snarast. Men först: ytterligare tre helt meningslösa matcher.
Låst ämne