1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

577967 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2162049

Sv: Västerås IK - Timrå IK 2021-03-07
Knylan: Haha spot on! 😂

Lägg till att spelarna nog inte vågar gå in och spela för hårt och dra på sig avstängningar. Visst finns alltid chansen att åka på avstängning i slutspelet. Känslan är dock att det kommer som vanligt vara mer "tolerant" när det vankas slutspelshockey.

Med tanke på att Walterholm har haft avstängning nyss och skulle anses som återfallsförbrytare så tror jag det kan spöka lite för han just nu och han kanske håller tillbaks lite.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Västerås IK - Timrå IK 2021-03-07
Sputnik: Det också. Det finns överhuvudtaget inga som helst anledningar att riskera något alls i det här läget, och det behövs knappt heller i och med att vi är så satans grundtrygga i allt vi gör. Avstängningar dyker ofta upp i matcher med tufft fysiskt spel, men hur många såna har vi sett under de senaste 30-40 matcherna? Motståndarna vill inte ha en sån matchbild för det ökar risken för utvisningar, och även om vi inte har ett piss att spela för så är det i de lägena vi avgör matcherna och roffar åt oss de poäng som betyder så oerhört mycket mer för motståndarna än de egentligen gör för oss. I ledning är vi nära på helt oslagbara, trots att vi tappat två ledningar till förlust nu mot Västervik och TAIF på senare tid.

Det krävs pannben för att trots allt palla med detta; att bibehålla nivån trots tristessen det innebär att inte ha mer än heder att spela för. Hade hockey varit en bedömningssport så hade vi inte behövt spela mer efter segern mot Löven i stort sett, då hade domarna gett oss förstaplatsen och sagt: "Tack, det räcker så. Vi ses i mars." Nu är det inte det och vi har istället behövt gnugga på i en transportsträcka av guds nåde. Med bravur får man ändå säga, rent poängmässigt är vi t.o.m bättre under andra halvan av säsongen än under den första.
Låst ämne