1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581739 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2163195

Sv: Silly Season 2021-2022
Sputnik: Kanske ännu mer Hardegård, tänker jag? I min bok är Hardegård ännu bättre än vad Larsson var 17/18 och då har dessutom Hardegård sin offensiv, som inte Larsson hade alls på samma sätt. Och då var Larssons ligans bästa back 17/18, det säger både ett och annat om hur satans bra Hardegård är nu. Enligt mig då. Utan Larsson hade vi nog inte varit så bra defensivt som vi var det året.

Ja backsidan blev spretig (likt allt annat i det där snabb-bygget). Larsson bibehöll sin jämnhet men annars fick ju t.ex en sån som Hardegård ett ansvar och ett förtroende han inte var det minsta redo för. Var betydligt bättre än vad hatorkestern här ville få det till, men när ingenting klaffade i laget och backsidan successivt kapsejsade så blev Harde en tacksam spottkopp i det att han inte hunnit hitta en jämnhet än. Den offensiv som finns i honom nu fanns det tydliga spår av redan då, men i ett lag med uselt självförtroende så blev det skit.

Hade vi bara tråcklat oss ur det där kvalet mot IKO så hade vi förmodligen haft Hampus Larsson som lagkapten än idag. Uppenbarligen väldigt omtyckt av Freddan/Nubben och vi skrev ju tre år med honom precis före kvalet. Nu har han istället lirat i LHC i två år och dessutom skadat nacken, det förarsäte han satt i våren 2019 finns inte kvar på samma sätt längre. Allt hänger på hur vi sätter samman en ny (eventuell) SHL-backsida, men det känns väl inte helt långsökt att Larsson kan finnas med i en sådan diskussion. Kanske även i en HA-backsida, han har ju trots allt missat nästan hela den här säsongen.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2021-2022
Knylan: Jo alltså tänkte väl mest sättet Carlson spelar på, solid och smartness före flashighet precis likt Larsson där man visste vad man fick match efter match. 🙂
Låst ämne

Sv: Silly Season 2021-2022
Knylan: Sjukt imponerad av att Harde kliver in efter 21 matchers (eller nåt) skadefrånvaro och spelar som han gör. Men men.... nog fick han bära lite för stort ansvar sist det begav sig i SHL.

Ser gärna Hampus tillbaka oavsett division. Stabil som Gumsekullen
Låst ämne