1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581689 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2163949

Sv: Timrå IK - Modo Hockey 2021-03-10
Olle:

Som modoit ska man nog hålla låg profil efter årets fiasko.

Men ett plåster på såren och något att glädjas sig åt med tanke på rivaliteten mellan klubbarna är ju att vi sköt bort er från poängrekordet samt gjorde det svårt för Dahlén att nå det individuella rekordet.

Du som har varit kritisk mot spelet senaste tiden och idag, vad tycker du om er kaptens uttalande och att han är nöjd med spelet och matchen idag?

Grattis till serieseger och lycka till i slutspelet! Krossa löven!
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Modo Hockey 2021-03-10
Rytter: Såväl lag som individuella rekord kan vara mysiga att gotta sig i om det lag eller den (eller de) spelare som sätter rekord också tillhör det lag som man själv håller på. Freddan nämnde i intervjun efter matchen att man inte pratat om att slå Lövens rekord (det tror jag vad jag vill om). Kanske är det media och från supporterled som det hojtats om detta, jag vet inte. Man spelar naturligtvis för att vinna alla matcher. Men om fokus ligger på rekordjakt snarare än det egna spelet blir det på sikt inte så bra.

Jag ser det som en fördel att varken Timrå IK eller Jonathan Dahlén kan slå nåt rekord den här säsongen. Därför har man inte längre har "vunnit" något den här säsongen, varken som lag eller individuellt. Det gör att ingen spelare eller ledare runt laget i efterhand kan komma och säga att -Jaja, laget åkte ur, men vi slog iallafall rekord tidigare. Hungern, drivkraften och fokus torde därför ligga på rätt saker hädanefter.

Btw, Albin Carlsson kan ju slå rekord i plus/minus. Det är väl nån annan halvfigur som innehar rekordet fram till nu.
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Modo Hockey 2021-03-10
Rytter: jag tycker det låter som att Jonte är en dålig förlorare, vilket han bör vara även om uttalandet är lite löjligt. Generellt tycker jag att timråspelarna ska hålla käften när det gäller att kommentera motståndarnas prestation och rannsaka sig själva istället. Inte för att förringa modos insats ikväll men Timrås uppträdande är under all kritik.
Låst ämne