1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582265 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2166637

Sv: Apropå nånting...
Timrågogogo:

Varför denna oro kring vår ekonomi?

Om du hade letat lite så hade du kunna hitta svaret på vad vår trupp max kostat i år. Ledningen bekräftade att man drog ner den till 14m och vi har inte använt hela denna, det fanns pengar kvar när fönstret stängde.

Visst vi har använt många spelare, men tror inte det varit så dyrt då vissa varit långtidsskadade t.ex Viklund så där har vi fått ersättning, sedan lånen var väldigt billiga, spelare som la av som Gagnon som sa upp kontraktet själv. Lägg sedan till en mängd juniorer som var väldigt billiga.

Vd:n så dessutom senast i lördags att årsbokslutet pekade mot ett positivt resultat.

Så är det något som är i ordning i klubben är det ekonomin. Du får läsa årsbokslutet.

Detta med att vi skulle bjuda och vinna en dragkamp mot ett shl lag där lön är det avgörande är ju bara löjligt. En ha klubb kan inte lägga 10% av budget på en spelare, det borde du också begripa. Enda chansen är att shl ger ett skambud på 40k per månad och vi kan ge 50-60/mån, men det är så orimligt. Tror knappast något shl lag visade något större intresse för ek.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Rytter: Tror tyvärr att modos ekonomi är i bättre fas än vår, och då menar jag inte att de sköter den bättre, utan att de har mer intäkter.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Rytter: ingen oro för er ekonomi, jag bara berättar vad jag hört. Det är ju bra att ni har en sund och god ekonomi så då finns ju inga orosmoln på himlen. Hoppas ni får ihop ett bra lag till nästa säsong nu då ni har gott om tid på er. Är det fler än Ohlsson som vill ha autografer så är Dekarsön ett bra ställe att besöka då många modo-legendarer bor här. Många trevliga sådana måste jag säga!
Kommentera