1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580355 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2172779


Svarskommentarer

Sv: Kvartsfinal 2021 Timrå IK - AIK
1. Hur ska en trupp byggas och säsong läggas upp, när inte en totalt överlägsen serievinst på 22 poäng verkar räcka ?

2. Hur ska femmorna byggas, när den överlägset bästa kedjan en stor del av säsongen, tappar i princip allt samtidigt?

3. Spelare redan klara för andra klubbar? Kanske det. Men samma var det inför avancemanget förra gången. Kommer inte i håg att de hade problem med motivationen då? Vem glömmer D. Strömbergs dykbrytning till avgörande mål? Assist i båset.

4. Nubben nämner att på grund av sen säsong oavsett fortsatt spel i HA eller SHL, måste han troligtvis gå utomlands för förstärkningar. Timrå har väl inte på senare år varit speciellt lyckosamma med de få utländska spelare de plockat in. Senaste förmågan P.W, som startade rätt övertygande, har väl problem nu att ta en plats? Han kostar nog en slant. Hur gå till väga för större träffsäkerhet. MoDo i årets upplaga är ju ett skräckexempel.

5. Under den usla senste SHLsäsongen sas det att det som gällde var kvalet, och att vara bäst då. Den säsongen liknar ganska mycket årets. Man visste att det skulle bli kval vid jul?, och kunde koncentrera sig på kvalet. Sa man. När det kom till kritan var man inte ett dugg förberedda. Ändå var det nära på sista matchen.
Nu har man varit klara för slutspel sen jul? Och kunde koncentrera sig på slutspelet. Sa man. När det kommer till kritan är man inte ett dugg förberedda.

Freddans snack om att spelarna ska ha kul på isen, har tydligen fallit ihop totalt. Nervöst, "vi pratar inte med varandra", oengagerat osv. Är Timrå ett gäng nervknippen?

Trots detta "elände" har man 2-1 i matcher, och AIK i brygga. Skulle man gå vidare hur klara semi? Hoppet är dock det sista som överger en.

Vad göra?
Låst ämne