1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582119 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2180509

Sv: Semifinal 2021 Timrå IK - Västerviks IK
Labban: Ja tålamod och effektivitet blir nycklarna ikväll. Även hålla sig från utvisningsbåset. Är det bara jag eller känns det som om vår matchserie hamnat lite i skymundan för övrig hockey just nu? Känns bra tycker jag. Ju mindre media fokuserar på våra matcher desto bättre så att vi får arbetsro :)
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Semifinal 2021 Timrå IK - Västerviks IK
Lub: känns lite som att tålamod är nyckeln, inte bara ikväll utan till SHL avancemang. Började redan i slutet av förra säsongen där Nubben hade tålamod att inte värva 13 transingar, 7 finnar och 3 tjecker utan fyllde på med bra karaktärer och spelare. Spelarna hade tålamod och valde att stanna för en säsong till. Ja ta mig faan om inte vi fans hade lite tålamod för en gångsskull... ja om vi bortser från alldeles innan transferfönstret stängde, då var vi rätt vilda här på forumet i a f
Låst ämne

Sv: Semifinal 2021 Timrå IK - Västerviks IK
Lub: Fast FBK, Mif, Dif och Frölunda spelar visst också och det hade jag fullständigt förträngt. Där är hockeytempen mer än lovligt ljummen för alla utom närmast sörjande känns det som
Låst ämne

Sv: Semifinal 2021 Timrå IK - Västerviks IK
Lub: Kan hålla med om det, dessutom känns det lite som att vår serie blir lite mindre intressant då vi förväntas ta hem den ganska så snabbt. Kanske klokt att ha lite is i magen då också, och inte helt hugga på Cmore-folkets försök till att skapa en hausse runt varje match. Annars blir det lätt att man hakar på ex. Lars Lindbergs snack om att ”alla står i Västerviks bås, och alla SITTER i Timrås bås”. Älskar Lars Lindberg, men Per Svensson fattade ju ingenting av den logiken. Typiskt en sån grej som känns viktig för utomstående betraktare, inte minst nu när alla bilder vi får se är TV-bilder.

En annan grej som knappt kommenterats är Blommans flytt in som center, som dök upp nu inför semin. Det är en anmärkningsvärd detalj ändå, och det vore väldigt intressant att få veta mer kring hur man tänkt. Han centrade tidigt på säsongen (och värvades ju hit som odiskutabel center trodde iaf jag), men efter det har han vingat nästan hela tiden, och så trodde jag att det skulle förbli. Har Freddan ruvat på den där överraskningen hela säsongen, eller vad ligger bakom den tanken?
Låst ämne