1150x200-e2WhHkUw.jpg

Timrå IK

529161 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2180559

Sv: Semifinal 2021 Timrå IK - Västerviks IK
mikenomad: Lander kan givetvis fixa sig ett ruggigt lukrativt kontrakt i Schweiz om det skulle vara så, men han har också varit kristallklar hela vägen sedan podden med Adam Johansson. Familjen ska bo i Sverige när hans äldsta barn börjar skolan, och det är tydligen till hösten (som jag minns det). Han har tjänat satan i Ryssland nu i fyra år (då pratar vi fantasisummor, surret sa 20 millar bara för de två åren i Kazan) så den biten är ju ”klar”.

Än så länge vet vi inte hur det blir, några rykten mer än hans antydningar har man inte sett heller. Jag vågar inte påstå att jag räknar in honom till nästa år, men skulle han inte komma hem så vore det nästan mer oväntat än om han gör det. Även där har han varit tydlig i det att han vill komma hem när han fortfarande konkurrerar på högsta nivå, det ska inte handla om att varva ner. Men absolut, det går inte att ta gift på att just det MÅSTE ske till hösten. Men att ta typ ett år i Schweiz och att isåfall behöva göra det utan familjen känns lite märkligt med tanke på hur han resonerar och hur han är som person.

Men givetvis, beslutet blir nog ännu enklare om vi är ett SHL-lag. Tror dock kanske inte att man behöver se honom som en enorm belastning för spelarbudgeten, han vet ju vad han kommer till och för honom själv är det nog betydligt viktigare att vi använder stålarna till att stärka truppen i övrigt. Precis så som han resonerade sista året innan han drog över till Edmonton, och nu har han ju säkrat sin ekonomiska framtid sedan länge.
+17
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Semifinal 2021 Timrå IK - Västerviks IK
Knylan: Just ja, så sa han ju om skolan. Ja då känns det kanske lite troligare att han kommer hem
+2
Kommentera

Sv: Semifinal 2021 Timrå IK - Västerviks IK
Skulle lämna lilltjejen på förskolan i morse. "Jag vill ha hockeyspelartröja. Jag vill haaaa den!" Det var ju inte som om jag blev särskilt ledsen av att höra det. Kändes bra att åka till jobbet på game day vetandes att både jag och 2-åringen stöttar laget med matchtröja under dagen.
Uppladdat:

225x300-20210407123622.jpg

+26
Kommentera