1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581149 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2184216

Sv: Semifinal 2021 Timrå IK - Västerviks IK
Hockeyguru: Jadu vi kan antingen gräva ned oss och gräma oss. Men kom igen nu hörni, det är fortfarande vi som har övertaget, det är Västervik som är pressade att vinna båda av de återstående mötena och vi behöver endast vinna den ena.

Antingen kan vi ge upp och gnälla på systemet eller så kan vi se det från den ljusa sidan att fan va kul det är med denna spännande hockey igen, bristen på slutspel från ifjol känns verkligen, och trots att en pacemaker kan behövas så är tar jag denna spänning alla dagar i veckan över serielunk. Jag tror att om 3-4 veckor så har Medelpad ett lag i SHL och trots att det känns skit just nu så ska gudarna veta att vi är Timrå och vi ger aldrig upp!
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Semifinal 2021 Timrå IK - Västerviks IK
Ahpl: Är med dig men min ångest ligger i att denna säsong är så grymt viktig att gå upp på. Sån bra kärna att få bygga vidare på i SHL och även om Lander ansluter nästa säsong om vi blir kvar i HA så vet vi inte hur resten lagbygget kommer se ut.

Sorry men att njuta av slutspelshockey iommer jag aldrig kunna göra förens vi är i SHL och det värsta som kan hända är att vi missar chansen på Le Mat om vi åker ur slutspelet..
Låst ämne

Sv: Semifinal 2021 Timrå IK - Västerviks IK
Ahpl: Jag tar hellre alla dagar i veckan en direkt upp- och nedflyttning vilket är det mest logiska och rättvisa i slutändan. 1:a plats i HA borde gå upp direkt och sista i SHL åker ur. 2-6 i HA kan spela slutspel där vinnaren får möta nästsista laget från SHL....

Spelar igen roll att vi är Timrå och vi ger aldrig upp, det luktar Oskarshamn serien nu. Skjuter 42 skott och gör bara 1 mål, det är för dåligt!!! Det här är den enda chansen att gå upp vill jag påstå. Hela laget försvinner om vi inte lyckas och Timrå kommer harva på i HA i år framöver.
Låst ämne

Sv: Semifinal 2021 Timrå IK - Västerviks IK
Helt enig med analyserna i Timråpodden idag.
Låst ämne

Sv: Semifinal 2021 Timrå IK - Västerviks IK
Ahpl: 👇🏼👇🏼👇🏼
Låst ämne