1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581722 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2184205

Sv: Semifinal 2021 Timrå IK - Västerviks IK
Tjena alla Timråsupportrar är ny här på forumet men följt snacket här länge.

Måste skriva av ilskan! Hur i helvete kan vi förlora en sån här match!?!!?!?!. SÅ sjukt dåligt hur ineffektiva Timrå är. Jag känner inte igen laget från grundserien, där man i stor sett gjorde mål på allt, pp var sylvasst osv. Känns som att spelarna vill göra någon jäkla show istället för att trycka in puckar på mål och grisa. FAN bomba på mål behöver inte vara så jävla snyggt!!!

Hur kan regelverket med detta upplägg vara rimligt? Kan någon förklara det för mig... Timrå vinner alltså serien med 22 poäng och varit solklara ledare HELA säsongen men måste spela först kvart, semi och final för att gå upp. VART FAN ÄR RÄTTVISAN I DET? Jävla Västervik som slutade 6 kan alltså slå ut Timrå. Så jävla uppåt väggarna sjukt system!! Varför ska man ens då kämpa och vinna serien?

FYFAN!! Man vill bara lägga ser ner och försvinna. Det värsta av allt om Timrå inte går upp kommer alla spelare försvinna och vi blir nya Modo nästa säsong....
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Semifinal 2021 Timrå IK - Västerviks IK
Hockeyguru: TÅLAMOD! / Häsningar från Dahlén
Låst ämne

Sv: Semifinal 2021 Timrå IK - Västerviks IK
Hockeyguru: Jadu vi kan antingen gräva ned oss och gräma oss. Men kom igen nu hörni, det är fortfarande vi som har övertaget, det är Västervik som är pressade att vinna båda av de återstående mötena och vi behöver endast vinna den ena.

Antingen kan vi ge upp och gnälla på systemet eller så kan vi se det från den ljusa sidan att fan va kul det är med denna spännande hockey igen, bristen på slutspel från ifjol känns verkligen, och trots att en pacemaker kan behövas så är tar jag denna spänning alla dagar i veckan över serielunk. Jag tror att om 3-4 veckor så har Medelpad ett lag i SHL och trots att det känns skit just nu så ska gudarna veta att vi är Timrå och vi ger aldrig upp!
Låst ämne