1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581649 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2184381

Sv: Semifinal 2021 Timrå IK - Västerviks IK
Otto1: angående Hartmanns utvisning i slutet så tänker jag bara på Karlin och hur förbannad han var efter deras förlust nere i Västervik sist, han tyckte att det var bedrövligt att blåsa utvisning på Västervik med så lite tid kvar att spela eftersom regelboken, enligt honom, ska tolkas på ett annat sätt då. Vi kan kalla det 1-1 då. Lustigt förresten att på hockeyallsvenskan.se går domaren ut och förklarar bedömningen med målburen vid 2-1, som om DEN situationen är snackisen efter matchen. Inte ens utanför isen har åsnorna taktkänsla.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Semifinal 2021 Timrå IK - Västerviks IK
Olle: Som du skriver i sista meningen. Tyder verkligen på noll känsla för spelet. Undra om domarna ens är hockeyintresserade eller bara har något slags maktbegär som gör att dom söker sig till domarutbildningen? Ingen känsla för spelet verkar de ha i alla fall. Och ska jag vara helt ärlig så har faktiskt Wessner varit minst dålig av de vi haft hittils i slutspelet, även fast han också suger.

Det är flera miljoner kronor som står på spel och man har jävla amatörer som inte klarar av att sköta sitt jobb. Att han tog Hartmann igår när Drugge slog en puck out är så jävla patetiskt så det finns inte. Hade inte varit utvisning om inte Drugge hade slagit den över sargen, det är jag tvärsäker på. I början av matchen åkte vi dessutom på en slashing när en spelare (minns ej vem) petade lite löst på handskarna, om ens det. Då tänkte jag att "jaha, det är försäsongsnivå idag". Sedan blir Dahlén manglad mot sargen men då händer inte ett skit, vart ligger nivån egentligen? Det är så jävla okonsekvent att man mår fan illa.

Vill även tillägga att jag tycker alla lag drabbas, inte bara vi. Vi har kommit undan när vi borde fått utvisningar också och vice versa.
Låst ämne