1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581244 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2184403

Sv: Semifinal 2021 Timrå IK - Västerviks IK
Heisenberg: hakningen som Lööke åker på i första perioden tar inte i närheten av handsken, däremot tar den högt upp på klubban. 50/50 fria/fälla på den tycker jag. Den är ok att ta men med den nivån så ska situationen med Dahlén definitivt tas. Sen har vi ett läge där vi borde fått 5-3-spel men domarna har en tendens att missa solklara hakningar framför kassen när det är lite grötigt. Det ska tilläggas att vi kom undan med en misstänkt bentackling på Hartmann (eller var det Walli?) också.

Tycker generellt det är ok att domarna missar utvisningar i situationer som är grötiga men då ska man vara solklar på situationer som inte är det. Med tanke på gårdagens domarnivå tar jag mer än gärna tillbaka Wessner men det är pest eller kolera.

Min högst subjektiva bild av domare är att det ofta finns något maktbehov eller nån slags undertryckt tillfredsställelse av att få bestämma. Jag spelade aldrig hockey på den här nivån men jag minns flera domare som kunde åka förbi en under match och säga ”jag plockar dig på första bästa chans din jävel” så min uppfattning kanske är lite färgad också :)
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Semifinal 2021 Timrå IK - Västerviks IK
Olle: Minns inte vilken sekvens men är en nästintill likadan på Lodin när han blir intacklad i rygg i sargen. Var på allvar orolig dår med tanke på hans nyliga hjärnskakning.
Låst ämne

Sv: Semifinal 2021 Timrå IK - Västerviks IK
Ångesten är total inför imorgon. Hoppas spelarna går ut som att det inte finns någon ny chans utan att det är sista matchen! Jag orkar inte med en match 7....
Låst ämne