1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581351 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2184452

Sv: Semifinal 2021 Timrå IK - Västerviks IK
Heisenberg: Helt övertygad om att det är så. Visst har Hartmann tagit en hel del slarviga utvisningar också men olikt tex. Wernblom är han ju inte en klassisk ”fulspelande” spelare men han åker på väldigt många enkla utvisningar.

När Wessner säger ”nej bara Hartmann ska ut” på frågan från andra huvuddomaren ”visst kvittar vi den?” så kan det förvisso vara att Wessner stod bra till och såg vem som gjorde vad men jag får en känsla av att Wessner hade bestämt sig på förhand där.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Semifinal 2021 Timrå IK - Västerviks IK
Olle: Just den situationen är absurd det står en Västervikspelare framför målet som sliter och drar i Sebastian samtidigt som han blev påhoppad av den spelare han sitter på bakom målburen. När man sedan hör konversationen domarna mellan så är det avslöjande för var och en som ser sekvensen, man blir uppgiven. Sedan försvarar jag absolut inte Sebastian när han gör dumma grejer som vid teckningen som många anser är en 5a, jag tycker en 2a på sin höjd då jag anser att Västervikspelaren även i den händelsen medverkade till utgången då de låste upp varandra och han hade lätt kunnat flytta benet från början om han velat det, jag hävdar att han sökte den lite, smart av spelaren såklart att försöka få med sig en 5a. Sebbe är ingen ful spelare, han spelar tufft, hårt men i regel schysst och försöker undvika att spela vårdslöst. När det kommer till domarnas insatser såhär långt måste jag säga att det råder dubbla måttstockar och allra tydligast har det varit i den här matchserien, normalt sätt brukar det löna sig att vara ett spelförande lag men i denna matchserie så får Timrå utvisningar emot sig som Västervik kommer undan med. Har sett om två av matcherna och det är märkligt snudd på upprörande.
Låst ämne

Sv: Semifinal 2021 Timrå IK - Västerviks IK
Olle: Absolut. Nivån är inte densamma för alla spelare, det kan man konstatera i alla fall. Det är ju enbart personligt mot spelaren i fråga om man ser det från det perspektivet.
Låst ämne