1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581314 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2184479

Sv: Semifinal 2021 Timrå IK - Västerviks IK
Olle: Just den situationen är absurd det står en Västervikspelare framför målet som sliter och drar i Sebastian samtidigt som han blev påhoppad av den spelare han sitter på bakom målburen. När man sedan hör konversationen domarna mellan så är det avslöjande för var och en som ser sekvensen, man blir uppgiven. Sedan försvarar jag absolut inte Sebastian när han gör dumma grejer som vid teckningen som många anser är en 5a, jag tycker en 2a på sin höjd då jag anser att Västervikspelaren även i den händelsen medverkade till utgången då de låste upp varandra och han hade lätt kunnat flytta benet från början om han velat det, jag hävdar att han sökte den lite, smart av spelaren såklart att försöka få med sig en 5a. Sebbe är ingen ful spelare, han spelar tufft, hårt men i regel schysst och försöker undvika att spela vårdslöst. När det kommer till domarnas insatser såhär långt måste jag säga att det råder dubbla måttstockar och allra tydligast har det varit i den här matchserien, normalt sätt brukar det löna sig att vara ett spelförande lag men i denna matchserie så får Timrå utvisningar emot sig som Västervik kommer undan med. Har sett om två av matcherna och det är märkligt snudd på upprörande.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Semifinal 2021 Timrå IK - Västerviks IK
G?ran Hartmann:
"
normalt sätt brukar det löna sig att vara ett spelförande lag men i denna matchserie så får Timrå utvisningar emot sig som Västervik kommer undan med. Har sett om två av matcherna och det är märkligt snudd på upprörande.
"

Krydda det med tomten Harald och det är riktigt ovärdigt. Sjukt att linjedomaren frågar" du tar en av varje, va? "och får svaret" Nej, bara Hartmann". Snygg intern enighet...

Har inget till övers för disciplinnämnden men domarkåren har skrapat ihop till en Peter Forsberg nu alltså. Råttet är mågat! Trovärdigheten är borta.
Låst ämne

Sv: Semifinal 2021 Timrå IK - Västerviks IK
G?ran Hartmann: jag tycker kanske att både Hartmanns och Jones vardera spearing borde ha blivit 2 min då ingen av dom är direkt kraftfulla smällar och båda spelare förstärker en del i dom situationerna.

Men på tal om det här med effektivitet, kolla Björklunds avslut nu på BIK’s 1-0. Wow! Snacka om missil rakt upp i krysset.
Låst ämne