1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581625 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2190392

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Dahlén, Lööke och Lundin var också underkända enligt ST. Stämmer inte det heller?
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Nisse på Mon or: Dahlén/Lundin/Lööke tycker jag man ska bedöma ungefär som Harald och Mike gör, inte med sifferbetyg i enskilda matcher. Leder dom laget? Ja utifrån ett poängpetspektiv. Vinner dom matcher åt oss? Knappt. När man i princip bara har en poänglina blir det väldigt svart eller vitt. Förstalinan måste vara betydligt bättre än igår. Sen kan man säga ”ja men kolla vilken bevakning dom får från motståndarna”. Ja det är väl skitsamma, vill man vara ligans topplina så ska man avgöra matcher på den här nivån ändå.

Hartmann är het, ut med Lööke in med Hartmann (den förändringen gjorde väl också Freddan?). PP1 ser något rakare ut med Liljevall. Bort med Hardegård från allt vad PP heter. PP2 är ett totalt misslyckade från Freddan. Färre skott från Dahlén i pp och fler grispuckar in på kassen. Så innerligt less på puckandet i pp som bara äter tid. Finns det en timråklubba på isen framför kassen så ska puckjäveln in på den ytan. Liljevall är en av få i laget som är beredd att stå där inne och ta stryk och skymma men vad gör det när puckarna inte går på mål?

Sätt Lööke på läktaren. Han är inte det minsta intresserad av att ta en sargduell. Han påminner om Olofsson på en av sina dåliga dagar. Om Jonathan Carlson kan spela, sätt Hardegård eller PW på läktaren.
Låst ämne

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Nisse på Mon or: Det beror väl på vad man själv tycker. Det är ju inte så att journalisterna på ST besitter några helt magiska hockeykunskaper som ingen annan gör. De ser ju samma match som vi andra.

Just det här med att sätta betyg på spelarna tycker jag känns som en kvarleva från en tid när den breda allmänheten inte kunde se matcherna (speciellt borta) då de inte sändes på TV. Då fick man helt enkelt förlita sig på det som stod i tidningen.
Låst ämne

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Nisse på Mon or: Givetvis inte. Det går inte bara att ha slutresultatet för ögonen när man betraktar den här sporten. Här är vi ”utspelade” så fort vi förlorar.
Låst ämne