1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580469 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2192761

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Håkkybåkky: Medgives. Jag "hoppas" dock att de nu faktiskt har corona, inte för att jag önskar någon jävel den sjukdomen men för att annars kommer teorierna kring att de fejkade för att få vila få anses vara ännu mer troliga. Kan ju inte vara över fem test som visar fel samtidigt även om det nu är de mer osäkra snabbtesten. Ett absolut, två kanske men fler än fem.... nja.

Linn Svahn hade ju nåt sånt där felvisande test i vintras, så visst händer det i enstaka fall.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Hassan: Jag var snabbt ute och ropade ”bluff” men efter att ha sansat mig och funderat på detta 12 timmar så är det bara att konstatera att det inte finns någon vinning i att dra det kortet. Har dom Corona så är det bara att hoppas på ett snabbt tillfrisknande och har dom inte det så säger jag som Freddan, då finns det andra instanser som gör en bedömning av det läget.

Nu är det ju så att vi är ett bra lag på isen och en eller ett par dagars extra vila förändrar inte det faktumet. Vi har garanterat skavanker i truppen också och lite extra vila kan inte skada. Pajkastningen som pågår från båda läger tar bort all glädje gällande hockeyn och är inget annat än en ond spiral. Tycker alla, inte minst jag själv, ska ta ett steg tillbaka, varken vi här inne eller Timrå IK har något att vinna på detta spektakel som pågår just nu.
Låst ämne

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Hassan: Snabbtest är väl 98% tillförlitliga. Tvivlar starkt på att ens Löven skulle kunna göra en sån fuling att fejka. Det går inte ens att ta in i min värld. Tycker vi lägger undan dom teorierna.
Låst ämne

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Hassan: ja, visar det sig att PCR-testen är negativa är det för jävligt. Att 5 snabbtester visar fel är det ju "hyfsade" odds på. Så vi utgår väl från ett längre uppehåll och smittade timråiter.

Fan. Hade verkligen velat se en överkörning i kväll.
Låst ämne