1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

577973 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2192755

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Personligen tycker jag att det känns tröttsamt att diskutera eventuella konspirationsteorier, i synnerhet nu när det stormar kring tamigfan ALLT. En oberoende läkare dubbelcheckar, och då får vi svaret svart på vitt. Om de har corona, fine då blir det ett avbrott. Om de inte har det, fine då spelar vi snarast möjligt igen.

Oavsett utfallet ovan så kommer de ha två backar borta, där framförallt Rahimi gör avtryck i egen zon(och framförallt framför eget mål, där vi är som svagast). Givet detta så bör vi ha goda chanser att göra något bra av denna matchserie, oavsett hur många andra spelare de hinner kurera.

Kan vi inte bara återgå till lite vanligt hederligt hockeysurr?
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Håkkybåkky: Medgives. Jag "hoppas" dock att de nu faktiskt har corona, inte för att jag önskar någon jävel den sjukdomen men för att annars kommer teorierna kring att de fejkade för att få vila få anses vara ännu mer troliga. Kan ju inte vara över fem test som visar fel samtidigt även om det nu är de mer osäkra snabbtesten. Ett absolut, två kanske men fler än fem.... nja.

Linn Svahn hade ju nåt sånt där felvisande test i vintras, så visst händer det i enstaka fall.
Låst ämne

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Håkkybåkky: Jag håller med dig, men hederligt blir nog jäkligt svårt att klämma in... Björklöven försvårar ju det begreppet en aning;)
Låst ämne