1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581137 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2194146

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Hassan: Och det har varit så mycket skit runt löven iår, så tyvärr man litar inte ett dugg på den klubben vid det här laget!
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Tom Topp: vad har det varit för skit kring löven? utveckla gärna! om du syftar på att dom blev misstänkt för matchfixning kan du googla utredningen. vad tänkte du mer på? ifall det var en läggmatch måste då dom förlorade med 5 mål mot mora så lär det vara med läggmatch senast mot er då dom förlorade med 7 mål, hör ingen ropa läggmatch härinne? men som sagt, vad har det varit för skit runt löven i övrigt? :) PS, denna fejkade corona verkar ha nått timrå nu DS
Låst ämne

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Tom Topp: Det är ju inte helt omöjligt att Timrås spelare klarar sig ifrån smitta. Om många har haft det tidigare kan de ha antikroppar. Men det kan förstås vara en mutation, vi får se. Någon som har insyn i laget och vet vilka som har haft corona tidigare? Dahlen?

Jag tycker att man ska återuppta spel enligt spikat schema med match nästa fredag. Då har Björklöven haft 10 dagar sedan utbrottet att kurera sig på. De flesta har bara milda symtom står det.

Angående HV71 så har de redan åkt ur SHL. Detta kan inte ändras. Ett lag ska upp av Timrå eller Björklöven. Kan bli walk over, men hoppas inte på det. Vill att det ska spelas ärligt om det. Men om matcherna skjuts fram mer är jag rädd att walk over blir det enda möjliga.
Låst ämne

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Tom Topp: Det som gör det ännu svårare att förklara bort med en "vi trodde att..." är ju att han åkte själv från Umeå. Även om man såklart kan säga att det beror på ischias eller nåt.

Med det sagt. Jag hoppas att alla som drabbats i löven klarar den här sjukdomen på ett bra sätt. Jag vill att det ska avgöras på isen, men vid sidan av ska det också vara rent spel.
Låst ämne