1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581690 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2194183

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Fruktansvärt tråkig utgång. Ser inte hur det här ska kunna spelas färdigt på ett bra sätt längre.

Situation:
#1. Klarar sig Timrå från smitta har vi en extremt stor fördel i matcherna framöver. All press på Timrå i denna situation och oavsett vad bli vi också förlorare. Vinner vi är det pga Löven haft corona och varit helt slut, förlorar vi är vi dubbla förlorare som inte ens kunde vinna mot ett Corona-drabbat lag.
#2- Får Timrå smittan blir matcherna framflyttade ännu längre och lagen kommer behöva betala löner för säkert 2 månader mer än planerat. En stor jävla smäll för båda klubbarna och blir nog på gränsen att man offrar sin framtida ekonomi bara för att man tjurar på med att spela färdigt.

Min första tänke är att stänga ner finalen.Vet att det är extremt enögt men låt Timrå gå upp. Vi vann serien, Vi tog oss till final och vi leder finalen i målskillnad. Det suger att få en gratisbiljett till SHL och vi kommer få leva i den skuggan hela nästa säsong och förmodligen ännu längre och åker vi ut kommer hockeysverige vara överens om att vi inte förtjänade att vara i SHL ändå. Det finns inte ett enda argument för att löven skulle få gå upp så länge det inte spelas om det, vilket jag tror kommer bli omöjligt.

Det här är en jävla skitsäsong med en jävla skitfinal där ingen är vinnare, även om något av lagen går upp ellers ens om båda går upp. Lägg ner finalen nu och ge lagen bättre förutsättningar för nästa säsong istället. Det är det båda lagen vinner mest på i dagsläget hur orättvist det än må kännas för Björklöven. Jag är dock rätt säker på att även Lövare känner att det blir rejäl uppförsbacke att slå Timrå i BO5 efter den här soppan, Även om Timrå också blir smittad så blir nästa match om flera veckor och det känns inte heller bra.

Nä, ge både Timrå och Björklöven dom bästa förutsättningarna dom kan få inför nästa säsong. Nästa säsong kommer vi spela kval för att hålla oss kvar och björklöven kommer fortsatt vara ett topplag som definitivt kommer kunna utmana HV i finalen, kanske inte via ekonomiska muskler men med erfarenhet och bättre fingertoppskänsla än vad HV har.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Öndulat: visst vann löven serien ifjol? typ slog rekord i poäng? visst ville ingen timråsupporter att löven skulle få en gratisplats då säsongen ställdes in? rannsaka er själva nu.
Låst ämne