1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581725 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2195585

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Greg P: Vad Rahimi gjorde vet bara han, dock är jag av den person som inte heller tror att man medvetet skadar någon så pass, dock är man ändå ansvarig. Men å andra sidan så var jag faktist en som på något sätt fick ”försvara” Walli här uppe i Umeå också när han körde över plant då jag menade på att det var en olycka när plant vänder sig om ”lågt” och walli kommer full fart in och det smäller. Jag bor i Umeå nu och av alla kan känner här uppe ( ändå rätt många ) så var alla lövenfans eniga om att Timrå gick ut för att skada då och Walli gjorde det medvetet.. Så sånt där snack kommer man alltid göra från alla lags supportrar tror jag.

Vad tänkte du själv då? Hade du sagt att Wallis tackling var en olycka, eller gjorde han det medvetet? Du förstår poängen.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
TIK1928: Wallis tackling är otajmad han ser Plant för sent. Jag skulle aldrig någonsin anklaga han han för det var medvetet och har inte läst en Lövare göra det heller. Walli är dock en breddspelare hos er medans Rahimi är en av seriens bästa backar att jag som Lövare blir mer irriterad att Rahimi sätter sig i en onödig situation som gör han avstängd på isen. Match 1 var han planens gigant i egen zon.
Låst ämne

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
TIK1928: Rahimi gick in för att sätta en bra rejäl propp, missbedömde och satte instinktivt ut benet. Svårare än så är det inte, helt säker på att han inte ville skada Hartman. Benet tog olyckligt det blev en kneeing och matchstraff, inga konstigheter där heller.

Hellströms tackling är svårare att bedöma. Han har alltid varit ovårdad i det fysiska spelet och varvar bra och hårda tacklingar med mindre timade och ibland obegåvade satsningar. Personligen tycker jag att han ofta går väldigt högt med händer och armar. I situationen senare där han får ett mindre psykbryt mot vem det nu var tycker jag man ser en frustrerad och övertänd Hellström som inte har full kontroll i varje fall.

Till sist hoppas jag att serien avgörs i bäst av sju med två lag som kan ställa upp med spelare som återhämtat sig så pass att man inte riskerar liv och hälsa på dem.

Må bästa lag vinna!
Låst ämne