1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581438 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2195594

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
TIK1928: Rahimi gick in för att sätta en bra rejäl propp, missbedömde och satte instinktivt ut benet. Svårare än så är det inte, helt säker på att han inte ville skada Hartman. Benet tog olyckligt det blev en kneeing och matchstraff, inga konstigheter där heller.

Hellströms tackling är svårare att bedöma. Han har alltid varit ovårdad i det fysiska spelet och varvar bra och hårda tacklingar med mindre timade och ibland obegåvade satsningar. Personligen tycker jag att han ofta går väldigt högt med händer och armar. I situationen senare där han får ett mindre psykbryt mot vem det nu var tycker jag man ser en frustrerad och övertänd Hellström som inte har full kontroll i varje fall.

Till sist hoppas jag att serien avgörs i bäst av sju med två lag som kan ställa upp med spelare som återhämtat sig så pass att man inte riskerar liv och hälsa på dem.

Må bästa lag vinna!
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Sawchuk: Angående Hartmans ansvar så är det väl i princip en spelares skyldighet att undvika att bli tacklad. Möter han Rahimi head on där så har han ju en hjärnskakning istället. Han har båda skridskorna i isen då Rahimis knä träffar och försöker bara ändra åkriktning, ser överhuvudtaget inget "undanhopp" Förmodligen är det för att han har just båda benen i isen det tar så illa. Tänjde själv ut mina kors och ledband i en liknande situation för tusen år sedan. Jag hade dock turen att dom aldrig gick helt av.
Låst ämne