1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581118 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2200806

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Laken: Jag tror inte att dom går i den fällan att dom tror att det är klart. Och skulle det finnas såna tendenser så känner jag mig oerhört trygg med att ha en sån rutinerad kille i båset som Dahlen den äldre!
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Tom Topp: framförallt vore det väldigt märkligt om man började räkna hem matchserien, med tanke på hur tajt det var i både kvart och semi. Och, trots allt, i den här finalen.
I match 1 hade vi ett massivt spelövertag, men lyckades inte förvalta det i mål. Istället gjorde Löven 2 mål per halvchans.
Match 2: inget snack, överkörning. Men där var Löven både tröttkörda och coronastinna.
Match 3: massivt spelövertag, dålig utdelning och likaläge med 52 minuter spelade. Oflax och felsynkade marginaler, så...hade vi kunnat torska matchen.

Det är mikrokrig och potentiella matchvinnande/-förlorande moment i varje byte i ett slutspel. Och Timrå verkar inte kunna låta bli att ge handicap genom att behöva 5 målchanser för varje mål motståndarna gör. Så länge det fortsätter är det dans på onödigt slak lina.

Räknar med ett tokladdat, fokuserat Timrå ikväll. Inte ett skit är vunnet än. 2 vinster återstår. Att dom inte kommer gratis tror jag både spelare och ledare är fullt medvetna om.
Låst ämne

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Även om man mixar Astra Zeneca, Pfizer, Moderna och Sputnik, vete fan om man skulle få något effektivare än 2 x Dahlén i dessa märkliga tider?

I går upplevde jag fan att Dahlén den yngre till och med provade att skjuta igenom lövenspelare i sin rovdjurslika jakt på nätrassel.

Den Dahlén skymtade man typ senast när Karlskrona ledde med 3-1 i matcher i förra SHL-kvalet och möjligt i tredje perioden i match två mot löven.

Nu är läget faktiskt gynsammare och ändå tycker jag att blicken hos Jonte är ännu mer beslutsam än då.

Den blicken går inte att köpa för pengar. Det är hjärta och klubbkänsla.
Låst ämne