1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

578040 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2205478

Sv: Silly Season 2021-2022
TIK86030: Grejen med att behålla Boyce är att han gör det han ska göra, för en väldigt billig peng. Vem skulle egentligen kunna ersätta honom? Han är inte här för att göra mål, han är här för att vara jävligt jobbig att spela mot, och det är han. Han täcker skott med tänderna, tar varenda jävla fight han blir erbjuden, oavsett om det är framfår eget mål, motståndarnas mål, hörnen eller sargerna så är han där. Han fixar dessutom många offensiva tek en första-femma kan smaska i sig.

Så jag frågar igen, vem (för samma billiga peng) skulle kunna tänka sig att göra de jobbet?

Och nu räknar vi inte ens in vad han gör runt föreningen och i omklädningsrummet.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2021-2022
Öndulat: vi är så olika, på varenda punkt så blir det frontalkrock i vad vi upplever oss se och önska.

Jag anar vad du ser, du ser en ”hårding” i dessa spelare, anar att Didrik Strömberg, också han är en spelare som enligt dig är kvalité, en spelare som inte tvekar eller viker ner sig, sammantaget en spelare du vill ha i en trupp.

Det är en sak, att ta smällen, men det finns mer i denna sport än en massa ärr och utslagna tänder.

I HA är No 23 den spelare du ser, den ständigt närvarande spelaren. Om än även där (enligt mig) det är mer fara bakåt än framåt. Men att ta sig över röda och på ett karaktäristiskt sätt dumpa pucken som spelaren i 11år nu har, det kan han. Vid de tillfällena andas man ut.

Jag har under alla år aldrig sett det där hårda i den här killen som du beskriver. Nästan så att efterliknar honom med Lance Ward. Jag tror inte vi skulle se klasskillnad om spelaren så ens huserade i ett DIV-1 lag, lika lite som Filip Lander utmärkt sig efter att ha lämnat Timrå.

Men rollerna kan de spela, som om de vore någon slags teater. Jag förstår att detta väcker enorma reaktioner då vi är så fasansfullt långt ifrån varandra i vår bedömning huruvida denna enskilda spelare är av rätt virke i en uttalat SHL-satsning.

Jag säger tack för den tid som varit men allting har ett slut, det är min förhoppning att den tiden är nu.
Låst ämne

Sv: Silly Season 2021-2022
Öndulat: Vad som är attraktivt med Boyce i nomadens värld:

Att finnas på isen kväll efter kväll med ett mål, minimera misstag genom att blöda för laget. Täcka varenda jävla skott som går att täcka

Tugga de minuter man får utan gnäll

Vara -28 med 11 år i klubben och hundratals SHL-matcher där habilt jobb kan sammanfatta insatsen

Prisvärd, ja själva definitionen av ordet

Vara en naturlig ledare. Boyce kommer med stor sannolikhet finnas kvar i föreningen även efter spelarkarriären, som nån form av ledare

Att han sedan petar in några poäng här och där är ju heller ingen nackdel


Att räkna bort Boyce i det här läget är att ge hybris ett ansikte
Låst ämne