1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581446 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2205539

Sv: Silly Season 2021-2022
Öndulat: vi är så olika, på varenda punkt så blir det frontalkrock i vad vi upplever oss se och önska.

Jag anar vad du ser, du ser en ”hårding” i dessa spelare, anar att Didrik Strömberg, också han är en spelare som enligt dig är kvalité, en spelare som inte tvekar eller viker ner sig, sammantaget en spelare du vill ha i en trupp.

Det är en sak, att ta smällen, men det finns mer i denna sport än en massa ärr och utslagna tänder.

I HA är No 23 den spelare du ser, den ständigt närvarande spelaren. Om än även där (enligt mig) det är mer fara bakåt än framåt. Men att ta sig över röda och på ett karaktäristiskt sätt dumpa pucken som spelaren i 11år nu har, det kan han. Vid de tillfällena andas man ut.

Jag har under alla år aldrig sett det där hårda i den här killen som du beskriver. Nästan så att efterliknar honom med Lance Ward. Jag tror inte vi skulle se klasskillnad om spelaren så ens huserade i ett DIV-1 lag, lika lite som Filip Lander utmärkt sig efter att ha lämnat Timrå.

Men rollerna kan de spela, som om de vore någon slags teater. Jag förstår att detta väcker enorma reaktioner då vi är så fasansfullt långt ifrån varandra i vår bedömning huruvida denna enskilda spelare är av rätt virke i en uttalat SHL-satsning.

Jag säger tack för den tid som varit men allting har ett slut, det är min förhoppning att den tiden är nu.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2021-2022
TIK86030: här får man ord lagd i sin mun så det förslår. Du skriver väldigt fint och uttrycker dig som att du förstår allt. Klassisk översittare.

Dock missade du hela poängen. Vem ska göra boyce jobb bättre än boyce? Hur mycket mer i lön måste vi betala för någon som ens är marginellt bättre? I det här fallet tror jag helt enkelt att gräset inte är grönare någon annanstans och det är min anledning till att jag vill behålla boyce. Har inget att göra med ditt svammel om att jag tycker för olikt dig för att kunna förstå din synpunkt, tycker det synpunkt är objektivt fel bara.
Låst ämne

Sv: Silly Season 2021-2022
TIK86030: Du är den värsta gnällspiken o därtill besserwissern som varit här inne på jävligt länge!!!!! De ska bli skönt att du lägger ner din närvaro tror inte du tillfört något!!!
Låst ämne

Sv: Silly Season 2021-2022
TIK86030: I dina ögon, vem är substitutet för Bojjan? Och hur skulle du formattera 4:e samt extra FW?

Ty jag köper det du säger om Bojjan, om vi hade tampats om en topp 8 placering. Men så är icke fallet för kommande säsong. Förbättringar och förändringarna måste komma inkremetellt, och i mina ögon är inte första steget att kapa Bojjan. Om något så behövs han under ett par år när vi gör denna förflyttning
Låst ämne