1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582204 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2205641

Sv: Silly Season 2021-2022
TIK86030: här får man ord lagd i sin mun så det förslår. Du skriver väldigt fint och uttrycker dig som att du förstår allt. Klassisk översittare.

Dock missade du hela poängen. Vem ska göra boyce jobb bättre än boyce? Hur mycket mer i lön måste vi betala för någon som ens är marginellt bättre? I det här fallet tror jag helt enkelt att gräset inte är grönare någon annanstans och det är min anledning till att jag vill behålla boyce. Har inget att göra med ditt svammel om att jag tycker för olikt dig för att kunna förstå din synpunkt, tycker det synpunkt är objektivt fel bara.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2021-2022
Öndulat: skriver i ord och resonerar kring mina tankar, där har vi en likhet, om du däremot vill kalla mina resonemang fel eller mina olika kommentarer i stil med översittare får stå för dig. Det är helt OK att vi inte är överens.

Först och främst, vi två har helt olika uppfattning om vilket arbete som spelaren utför, det är därför för mig enklare att ersätta denna spelare, än vad det verkar vara för dig, med all respekt.

Det är ännu oklart vilken budget Nubben har att förfoga över, det avgör naturligtvis spelarens öde, om nu inte han är här för att stanna i all evighet.

Det lär krävas ca. 40-45mkr för att etablera sig i SHL, vilket ska komma från de olika kanalerna publik, sponsring och mediaavtal. Utanför detta finns mer extraordinära intäkter såsom ex emission av aktier, försäljning av fastigheter eller enskilda bidragsgivare. Bara denna kreativitet lär väl betala åtminstone en transatlant inför/under säsongen.

I ett försök att svara dig så behöver BP ersättas med ”värvning”. Två-vägspelare som kan användas såväl framåt som bakåt. Jag förstår om du upplever att No 23 är den spelaren, som sagt, vi är av olika uppfattning.

I 4:e överlag, alla matcher över säsongen, oklart. Här finns spelare i nuvarande trupp att testa. Låt säga att Reinhardt och Lindholm stannar, ovan spelare behöver då spela i mitten mellan dessa.

Vem denna spelare är? Det måste finnas flertalet alternativ. Jag tror nödvändigtvis inte att marknaden kostar mer än vad löneanspråket hos de egna är. Det är inte så att 25tkr i månaden är lönen för dessa spelare, stannar det vid 50tkr? Snittlönen i SHL år 2020 var 120tkr.

Vi får se vad det blir helt enkelt. Jag är och förblir dock av åsikten att No 23 i mitten baserat på den spelare han idag är och levererar, med all sin erfarenhet som han samlat, ska bära sina kamrater på vingarna i SHL? Tillåt mig tvivla, senast räckte det inte, det räcker inte nu heller. Det får bli slutorden, och som sagt, vi är av olika uppfattning och härligt är väl det.
Låst ämne