1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580184 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2206852

Sv: Silly Season 2021-2022
Väldigt surt och nästa säsong vart plötsligt jävligt mycket svårare utan varken Lander eller Dahlen.

Men att Dahlen vore för dålig för att ta en plats i världens bästa liga?? Knappast. I min värld har vi bara haft en e n o r m tur med att han fick en korkad hämmande tränare hos Canucks samspelt med körtelfeber som mirakulöst landade honom hos oss igen. Hanterar Sharks hans kvalitéer bara någorlunda vettigt så kommer han etablera sig enkelt. Han ska knappast dömas för att han, enligt hans mått mätt "försvunnit" vissa matcher i den gråa bussfarande serielunken I små skitorter i Sverige där vi vunnit konstant och enkelt fortfarande mycket tack vare honom..

Jag säger bara stort lycka till! men han lär knappast behöva det.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2021-2022
Propagandus: Man kanske inte ska jämföra dessa två herrar, men eftersom jag gillar Marcus Sörensen så följde jag han i Vita Hästens matcher. I mina ögon var det klasskillnad på hans sätt att spela över hela isen, och Dahlens.
I det offensiva inte så mycket nej, men jisses vilken skillnad i defensiven. Visst, Dahlén har utvecklats och tar jobbet hemåt mer, men hans förmåga att kliva in med kropp och vinna puck finns inte. Det blir ofta ett duttande efter pucken lite på sidan om. Jag tror att det är och kmr att vara hans akilleshäl för att platsa i NHL.
I Allsvenskan kan han undvika tacklingar, vilket han uppenbarligen inte gillar, men frågan är om han fixar det i NHL.
Vill inte kritisera Dahlén, han är fantastisk, men jag vill förtydliga varför jag inte tror att han kommer att räcka till i NHL i min mening.

Med det sagt, så vore jag överlycklig om jag har fel.
Låst ämne

Sv: Silly Season 2021-2022
Propagandus: det är jäkligt stor skillnad på nhl och hockeyallsvenskan Dahlen hade inte varit top 20 äns i shl han har därimot potential för nhl och att ta det steget nu är självklart. Timrå lär få det tufft i shl som alla nykomlingar.
Låst ämne

Sv: Silly Season 2021-2022 Låst ämne