1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581149 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2206842

Sv: Silly Season 2021-2022
Sputnik: Jag känner inte att detta är rätt för Jonte, enligt mig. Han vet väl naturligtvis bäst själv men..
Jag kan för mitt liv inte se att han ska ta en plats i NHL. Tycker att han haft stora problem att prestera mot lag som spelar rätt på honom.
Jag kanske får äta upp detta men detta är fel.

Minst ett år i SHL borde han välja för sin egen skull.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2021-2022
kulltorp: Utan Dahlen måste vi få in en motsvarande stjärnvärvning för att kunna hävda oss i SHL. Har en sådan spelare samma hjärta för klubben som Jonte? Självklart inte. Kommer Lööke-Lundin att vara lika bra och göra lika mycket poäng? Självklart inte.

Om detta stämmer är det ett mycket dåligt besked för Timrå IK. Utan Dahlen tappar man förutom ett sylvasst vapen framåt även dragningskraft för andra spelare att komma till klubben.

Nu tror jag inte att sista ordet är sagt ännu. Hoppas fortfarande på ett år i SHL för Dahlen innan han åker över till NHL.
Låst ämne

Sv: Silly Season 2021-2022
Väldigt surt och nästa säsong vart plötsligt jävligt mycket svårare utan varken Lander eller Dahlen.

Men att Dahlen vore för dålig för att ta en plats i världens bästa liga?? Knappast. I min värld har vi bara haft en e n o r m tur med att han fick en korkad hämmande tränare hos Canucks samspelt med körtelfeber som mirakulöst landade honom hos oss igen. Hanterar Sharks hans kvalitéer bara någorlunda vettigt så kommer han etablera sig enkelt. Han ska knappast dömas för att han, enligt hans mått mätt "försvunnit" vissa matcher i den gråa bussfarande serielunken I små skitorter i Sverige där vi vunnit konstant och enkelt fortfarande mycket tack vare honom..

Jag säger bara stort lycka till! men han lär knappast behöva det.
Låst ämne