1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581331 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2210646

Sv: Silly Season 2021-2022
Spekulerar fritt och hejvilt här nu eftersom jag känner mig silly och det här är rätt säsong för att tycka till med det mindsetet.

Ang Freddans vara eller icke vara, tror jag att han gjort en lista till Nubben på två-tre målvakter han absolut vill ha in, oavsett kostnad och vad Nubben tycker är värt att lägga på en målvakt, (endast en av dem ska in såklart) för att vara säker på att han har förutsättningar att klara av att nå det uttalade målet att nå play-in.

Är det något han kan så är det målvakter.

Så, jag tror han väntar på klartecken från Nubben att en av hans målvakter är klar, innan han skriver på för fortsättning.

Jag baserar denna silly ryggradskänsla på att han inte känns som en person som förhandlar om 10.000 hit eller dit i månadslön för att stanna eller inte, och jag tror inte heller han är typen av person som hoppar på ett annat jobb i en så kallad mer etablerad förening, ännu, då den här andra SHL-resan bara är påbörjad, och han vill nog avsluta den med bättre förutsättningar än sist, med Svedberg i kassen, och revanschlust är en stor drivkraft i de flesta människor.

Möjligen efter den här säsongen med Timrå att han söker sig vidare.

Det är,vad jag läser mellan raderna i intervjun med Nubben här:

” Förutom hålen, som officiellt sätt inte är fyllda, i lagbygget gapar även huvudtränarrollen tom.

Där hoppas man däremot snart vara överens med Fredrik Andersson om ett nytt kontrakt, tränaren som varit med och fört upp Timrå till SHL två gånger.

– Det går framåt, men vi är inte helt överens, men vi är jäkligt nära.”

Källa: hockeynews.se/articles/20507/

Det innebär isf att han ser JJ som en andrespademålis och anser att en riktigt bra målvakt, enligt hans önskemål måste in först innan han tackar ja till fortsättning.

Vi får väl se om det presenteras en målvakt på Mån, Tis eller Ons och samma dag eller dagen efter får vi veta att Freddan blir kvar, då kan ni kalla mig Nostradamus i fortsättningen 🥴
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2021-2022
TimraSilly: Nubben vill bygga bakifrån, så en ny förstemålis ska in
Låst ämne

Sv: Silly Season 2021-2022
TimraSilly: Fast jag har en känsla över att Nubben och Freddan inte jobbar på det sättet.
För övrigt bör Nubben även föra en dialog med Hirsh, Zacke eller tillträdande målvaktstränare angående den rekryteringen.
Låst ämne

Sv: Silly Season 2021-2022
TimraSilly: Någon som vet vem som driver Hockeysnack?

Känns som det är dags att flytta Timrå till SHL-sektionen och Troja till HA.

Dessutom Växjös och Örebros loggor här är passé sedan många år tillbaka...
Låst ämne