1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580632 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2212085

Sv: Silly Season 2021-2022
JanneH: Det talas ju ofta om klubbhjärta hit och dit, men är det någon spelare som har hjärta för denna förening så är det just Adam. Uppvuxen med att gå på Timrås matcher både på sittplats och ståplats. En spelande supporter skulle jag vilja säga.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2021-2022
Förstår att det varit en frustrerande tid för Ohre dessa två säsonger, men som han säger själv visste han om förutsättningarna på förhand. Tycker han skött det professionellt dock om man ser till prestationerna i de framträdanden han fick visa upp sig.

En sak som inte nämns men som man dock inte heller bör glömma är att vi plockade in honom från HC Dalen i division ett, i ett läge där vi började satsa mot SHL. Det hoppas jag han också uppskattar och tar med sig, då vi troligen var ett väldigt bra skyltfönster för honom i Timrå IK att ta sig vidare i karriären med all den fokus som vår framgång/satsning ändå generade utåt. Jag kan garantera att fler agenter tittade på Timrås matcher än exempelvis Kristianstads.

Så även om det blev få framträdanden under dessa två säsonger kanske det var hans sista chans att marknadsföra sig själv, eller i alla fall öka sina chanser för det, då han fått spela i ett topplag. Dessutom är han är ju trots allt en del av laget som gick upp i SHL i slutändan, vilket i sig är bra reklam som bör gynna hans chanser på marknaden, speciellt i kombination med de fina siffror han faktiskt stod för under dessa matcher.

Tack för dessa två år Ohre, du motbevisade mig ordentligt!
Låst ämne